خلاصه کتاب
واقعیت
Factfulness

کتاب واقعیت با دلایلی مستند, به ما ثابت می کند که در مورد جهان بیش از حد معمول بدبین هستیم؛ درحالیکه واقعیت چیز دیگری است!
هانس رزلینگ نویسنده کتاب واقعیت, با نشان دادن آماری دقیق و درست در حوزه های مختلف زندگی, پرده از واقعیتی جدید برمی دارد. این کتاب یک بار برای همیشه شما را از جهان بینی منفی و آزاردهنده ای که باعث می شود جهان را سیاه و سفید ببینید, می رهاند. نویسنده کتاب واقعیت, یکی از دلایل مهمی که باعث اشاعه جهان بینی منفی در بین انسان ها شده را به رسانه ها نسبت می دهد. او عقیده دارد که اصحاب رسانه باید صداقت بیشتری در انتقال اخبار داشته باشند چون به تدریج باعث بدبینی و بی اعتمادی مخاطبان شان خواهند شد.
کتاب واقعیت یکی از کتاب های محبوب بیل گیتس بوده که در توصیف آن می گوید: «یکی از مهم ترین کتاب هایی که تابه حال خوانده ام؛ راهنمایی ضروری برای درست فکر کردن درباره دنیا!»
بنابراین اگر شما هم در دام منفی بافی و ترس گرفتار شده اید پیشنهاد می کنیم که حتما خلاصه کتاب واقعیت, نوشته هانس رزلینگ را مطالعه کنید. نسخه صوتی و متنی این خلاصه کتاب جذاب در اپلیکیشن و وبسایت بوکاپو در دسترس شماست.
- افرادی که بیشتر ساعات روز خود را صرف رصد کردن اخبار تلویزیون و رادیو می کنند؛
- افراد ناامیدی که تصور می کنند به پایان جهان نزدیک شده اند؛
- آن هایی که نیاز به تغییر دیدگاه های خود و شروع یک فصل جدید از زندگی شان دارند.
هانس رزلینگ (Hans Rosling), استاد دانشگاه, فیزیکدان, متخصص آمار و سخنرانی سوئدی بود که در 17 فوریه 2017 درگذشت؛ یعنی همان سالی که در حال پایان دادن به آخرین کتاب خود به نام واقعیت بود! اما رزلینگ نتوانست قبل از مرگ آخرین کتاب خود را به پایان برساند. درنتیجه پسرش با همکاری یکی از دوستانش توانستند کتاب واقعیت را بعد از مرگ پدر, به مرحله چاپ و نشر برسانند. به همین دلیل بر روی جلد کتاب, نام پسرش اولا رزلینگ (Ola Rosling) هم دیده می شود.
رزلینگ را همواره مردی توصیف می کردند که عاشق آمار و اعداد بود. اگر نگاهی کوتاه به کتاب های او داشته باشید, متوجه این علاقه خواهید شد. او در کتاب هایش واقعیات را هوشمندانه با اعداد و ارقام ترکیب می کرد تا خوانندگانش را به تفکر بیشتر وا دارد.
رزلینگ به خاطر فعالیت های انسان دوستانه اش, در سال 2012 موفق به کسب جایزه فعالیت های بشردوستانه هاروارد شد. علاوه براین او مشاور سلامت سازمان بهداشت جهانی, و چندین سازمان کمک رسان نیز بود. تمام این اقدامات باعث شد که او توسط مجله تایم در فهرست 100 فرد تأثیرگذار در جهان قرار گیرد.