کتاب من ملاله هستم اتوبیوگرافی دختر معمولی به نام ملاله یوسَفزَی است که به مقاومت در برابر تروریستها و دفاع از حق تحصیل زنان پرداخت. بهای این کار او، این بود که در سن 15 سالگی از ناحیه سر مورد اصابت گلوله شبه نظامیان مسلح قرار گرفت، اما به طرز معجزهآسایی جان سالم به در برد. داستان او جهان را تکان داد و او در 17 سالگی برنده جایزه صلح نوبل 2014 شد.
دختران نوجوان در کشورهایی که در صلح و آرامش به سر میبرند به طور معمول چه کار میکنند؟ ما زمانی که 16 ساله بودیم چهکارهایی میکردیم؟ وقتی به آن فکر میکنیم، میفهمیم که باید به ملاله یوسفزی ادای احترام کنیم.
ملاله یوسف زی همه چیزهایی را که نباید در این سن و سال تجربه کند پشت سر گذاشته است. او والدین و دوستانی دارد که به او عشق و آزادی دادهاند. اما به دلیل ناآرامیهای سیاسی در پاکستان و وحشیگری طالبان، به دلیل حملات وحشتناک تروریستی و همچنین به لطف همدردیاش با سایر دخترانی که در همین وضعیت قرار داشتند، ملاله در پانزده سالگی مجبور شد مسئولیت مبارزه با گروههای تروریستی را به دوش بکشد.
او بار آزادی و حقوق زنان را به دوش میکشید؛ به طوری که همه اینها برایش از جان و زندگیاش ارزشمندتر بود. ملاله یوسفزی فقط یک قهرمان در کشور زادگاهش، پاکستان نیست، او قهرمانی جهانی است. ما باید داستان او را بهتر درک کنیم. شاید پس از آن، برخی از ما نگاهی تازه به جهانمان و به خودمان پیدا کنیم.
چگونه او شجاعت مافوق بشری برای رویارویی با مرگ را داشت و چگونه باورهایش را در راه مبارزه حفظ کرد؟ برای پاسخ به این پرسش و الهام گرفتن از زندگی این دختر جوان، در صورتی که فرصت مطالعه نسخه کامل این کتاب را ندارید، با خلاصه کتاب من ملاله هستم در سایت یا اپلیکیشن بوکاپو همراه شوید.
نظرات کاربران