خلاصه کتاب
انسان در جستجوی معنا
Man's Search For Meaning

کتاب انسان در جستجوی معنا, تنها خاطرات یک نجات یافته از اردوگاه کار اجباری نیست؛ این کتاب هدایتگر همه ما در پیدا کردن مفهومی به نام معنا در زندگی است. ویکتور فرانکل عصب شناسی بود که برای مدتی در اردوگاه کار اجباری آلمان نازی زندانی شد.
او در این کتاب خاطرات و تجربیات خود را از اردوگاه های کار اجباری به رشته تحریر در آورده است. فرانکل در کتاب انسان در جستجوی معنا, از تجربیات سختی که او و دیگر زندانیان متحمل شده اند, صحبت کرده است.
با این حال کتاب انسان در جستجوی معنا تنها مرثیه سرایی و شرح خاطرات تلخ فرانکل نیست؛ چیزی که کتاب انسان در جستجوی معنا را با چنین روایت تلخ و تاریکی, متمایز و خواندنی می کند, مفهوم معناست که حتی در اردوگاه های کار اجباری باعث ایجاد انگیزه در زنده ماندن زندانیان شد و در نهایت مفهومی به نام لوگوتراپی یا معنا درمانی را در ذهن فرانکل پدید آورد.
بنابراین اگر فرصت مطالعه نسخه کامل این کتاب را ندارید و شما هم گم گشته ای به نام معنا در زندگی تان دارید, پیشنهاد می کنیم خلاصه کتاب انسان در جستجوی معنا را در وب سایت و اپلیکیشن بوکاپو به صورت صوتی یا متنی مطالعه کنید.
- افرادی که زندگی برای شان پوچ و بی اهمیت شده است؛
- کسانی که دیگران و شرایط بیرونی را مسبب بدبختی های خود می دانند؛
- کسانی که به دنبال معنای زندگی شان هستند ولی هنوز آن را نیافته اند.
ویکتور امیل فرانکل (Viktor Frankl), یک عصب شناس و روانپزشک اتریشی بود که در خلال جنگ جهانی دوم به عنوان یک یهودی به اردوگاه کار اجباری آلمان نازی فرستاده شد. ویکتور فرانکل اولین کسی است که تئوری و مفهوم لوگوتراپی یا معنا درمانی را ابداع کرد. درواقع ویکتور فرانکل این مفهوم جدید در روان درمانی را مدیون مدت زمان اسارتش در اردوگاه های کار اجباری بود. او در بخشی از خاطراتش می نویسد که تنها امید او به زنده ماندن در دوران اسارتش, نوشتن این کتاب, یعنی انسان در جستجوی معنا است.
فرانکل بعد از پایان جنگ دوم جهانی توانست ریاست بخش اعصاب بیمارستانی در وین را به عهده بگیرد. او در سپتامبر سال 1997 در سن 92 سالگی در وین درگذشت.