کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند

کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند (معرفی ۵ کتاب متفاوت)

کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند چگونه کتاب‌هایی هستند؟ ما در این مقاله قصد داریم ۵ کتاب حال خوب‌کن را به شما معرفی کنیم.

شاید با خودتان فکر کنید قرار است چند کتاب روانشناسی زرد که تنها از امید صحبت می‌کنند و دستمایهٔ سخنرانی‌های انگیزشی بی‌شمار شده‌اند صحبت کنیم. اما این نوید را به شما می‌دهیم که به هیچ عنوان این‌گونه نیست.

این ۵ کتاب ممکن است در ظاهر حتی حال‌خوب‌کن هم به‌نظر نیایند، اما با مطالعهٔ آن‌ها در نهایت حال خوشی به شما دست می‌دهد که برایتان شیرین خواهد بود. برای تجربهٔ این حال خوش، این مقاله از مجله بوکاپو را از دست ندهید.

  • کتاب آدمی یک تاریخ نویدبخش

اگر به شما بگویند انسان برخلاف چیزی که ما فکر می‌کنیم مهربان‌ترین گونهٔ خلقت است، پیش خودتان چه فکر می‌کنید؟ فکر می‌کنید کسی که این حرف را زده دیوانه است؟

اما این‌طور نیست. روتخر برخمان نویسندهٔ کتاب آدمی یک تاریخ نویدبخش با مثال‌های متعدد به ما ثابت می‌کند که آدمی در بزنگاه‌های تاریخی همیشه با همدلی و اتحاد مثال‌زدنی پشت هم‌نوع خود بوده و تکامل انسان به سمت مهربان‌ترشدن بوده است.

خلاصه کتاب آدمی، یک تاریخ نویدبخش
نگاهی جدید به انسانیت و تعریف آدمی
روتخر برخمان
در ۴۴ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب آدمی، یک تاریخ نویدبخش

با مطالعهٔ این کتاب به آیندهٔ بشری امیدوار خواهید شد و کم‌تر تحت تاثیر تبلیغاتی که اصرار دارد آدمی را بدسرشت نشان دهد قرار می‌گیرید.

  • کتاب من ملاله هستم

ایستادگی برای تحصیل به بهای جان! این جمله چکیدهٔ داستان زندگی ملاله یوسف زی است. شاید این کتاب با چنین چکیده‌ای در نگاه اول حال خوب کن به نظر نیاید، اما نوع زندگی‌ای که ملاله برای خود انتخاب کرد و ایستادگی او در برابر تمامی مشکلاتی که داشت،‌ حتما در انتها حال خوشی به شما خواهد داد.

زندگی ملاله یوسف زی موضوع یکی از کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند

اگر دوست دارید دربارهٔ زندگی ملاله بیشتر بدانید و از زندگی این دختر شجاع الهام بگیرید، خلاصه کتاب من ملاله هستم را در بوکاپو از دست ندهید. خلاصهٔ مهم‌ترین نکات این کتاب ارزشمند و سایر کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند را می‌توانید همین حالا در بوکاپو مطالعه کنید

خلاصه کتاب من ملاله هستم
ایستادگی برای تحصیل به بهای جان
ملاله یوسف زی و کریستینا لمب
در ۲۴ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب من ملاله هستم
  • کتاب روح تسخیر ناپذیر

این که بتوانیم خودمان را بهتر بشناسیم، باعث می‌شود بتوانیم بهتر زندگی کنیم. بهتر زندگی کردن هم قطعا باعث حال خوبمان می‌شود. یکی از کتاب‌های که در زمینهٔ خودشناسی به کمک ما می‌آید، کتاب روح تسخیر ناپذیر است.

نویسندهٔ این کتاب با بررسی موضوعاتی مثل صداهای درونی، ریشهٔ ترس‌ها و اضطراب‌های ما، چیزهایی که از مرگ می‌آموزیم و … به ما کمک می‌کند تا خودمان را هرچه بهتر بشناسیم.

این کتاب، به عنوان یکی از کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند، می‌تواند آغازگر مسیری باشد که در انتهای آن ما با شناخت بیشتر خود، تبدیل به آدم بهتری شده‌ایم. بوکاپو چکیده‌ای از مهم‌ترین نکات این کتاب را برای شما گردآوری کرده تا بتوانید در زمان کمتر، این کتاب ارزشمند را بخوانید یا بشنوید.

خلاصه کتاب روح تسخیر ناپذیر
پرواز روح به ماورای مرزهای وجود
مایکل سینگر
در ۲۴ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب روح تسخیر ناپذیر
  • کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست

این کتاب، شیوهٔ مواجه‌شدن با غم و اندوه را به ما یاد می‌دهد. بسیاری از ما طوری با سوگ مواجه می‌شویم که گویی دیگر زندگی‌مان برای همیشه تمام شده و طبیعتا طبعات روحی و فیزیکی چنین مواجه‌ای تا مدت‌ها با ما خواهد ماند.

مگان دیواین نویسندهٔ کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست هم یکی از کسانی بوده که در مواجهه با سوگ همین رفتارها را نشان داده؛ او می‌گوید زمانی بوده که از شدت غم و اندوه به خود می‌پیجیده و نمی‌توانسته تکان بخورد. غذا خوردن، خوابیدن و حتی از خانه بیرون رفتن هم برای او تبدیل به آرزویی محال شده بود.

خلاصه کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست
مواجه شدن با اندوه و فقدان در فرهنگی که این‌ها را برنمی‌تابد
مگان دیواین
در ۴۱ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست

اما بعدها او با ترکیبی از مهارت‌های بالینی و تجربه‌اش تفاوت بین رفع درد و مرهم گذاشتن بر آن را یاد گرفته و توانسته از آن مرحلهٔ دشوار عبور کند. حال او تجربیاتش را در کتاب عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست با ما در میان می‌گذارد.

اگر تجربهٔ سوگ داشتید و هنوز نتوانسته‌اید از درد و رنج ناشی از آن عبور کنید، نکات مهم و کاربردی این کتاب را در بوکاپو مطالعه کنید و به بهبود حال خود کمک کنید.

شیوه مواجه شدن با غم و سوگ، در کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند

  • کتاب شجاع باش نه بی‌نقص

آخرین اثر از میان کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند مخصوص زنانی است که می‌خواهند در مقابل تبعیض جنسیتی و بی‌عدالتی‌های موجود در جوامع ایستادگی کنند. قطعا هر زنی هنگامی که بداند در جامعه جایگاه خود را دارد و نیازی نیست برای رسیدن به حقوق اولیه‌اش تلاش‌های بی‌وقفه و گاهی بی‌نتیجه داشته باشد،‌ حال بهتری را تجربه می‌کند.

بسیاری از زنان در سرتاسر دنیا در حال تلاشی پوچ برای همواره بهترین‌بودن هستند. آن‌ها از شکست می‌ترسند و هرگز دست به کارهایی که احتمال شکست‌خوردن در آن باشد نمی‌زنند.

آن‌ها ممکن است دچار نوعی کمال‌گرایی افراطی شوند که مانع از پیشرفتشان شود. ریشما سوجانی، نویسنده این کتاب که مجله فوربز او را به‌عنوان یکی از زنان قدرتمند جهان معرفی کرده است، در این کتاب می‌خواهد به زنان کمک کند تا به‌جای تلاش دائمی برای رسیدن به کمال و ترس از شکست، از خود شجاعت نشان دهند.

خلاصه کتاب شجاع باش نه بی‌ نقص
راهنمای رهایی از کمال‌گرایی برای زنان جوان
ریشما سوجانی
در ۲۵ دقیقه مطالعه کنید
مشاهده کتاب شجاع باش نه بی‌ نقص

مطالعهٔ این کتاب و به کار بستن راهکارهای سوجانی به شما به عنوان یک زن کمک می‌کند تا حال بهتری را تجربه کنید. پیشنهاد می‌کنیم خلاصهٔ کتاب شجاع باش نه بی‌ نقص را در بوکاپو مطالعه کنید و مطالعهٔ آن را به همهٔ کسانی که می‌خواهند با کلیشه‌های جنسیتی مبارزه کنند معرفی کنید.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم ۵ مورد از کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند معرفی کنیم. این ۵ کتاب موضوعات متفاوتی دارند و هرکدام به‌نوعی می‌توانند در بهترشدن حال ما دخیل باشند.

شما با کدام یک از کتاب‌هایی که در بوکاپو مطالعه کرده‌اید حال بهتری را تجربه کردید؟ ممنون می‌شویم کتاب حال خوب کن خودتان را با دیگران هم به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول
کتاب هایی که حال آدم را خوب می کنند کدام‌اند؟

کتاب‌های متفاوتی وجود دارند که می‌توانند سبب خوب‌شدن حال ما شوند، چند مورد از این کتاب‌ها عبارت‌اند از: من ملاله هستم،‌ عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست، شجاع باش نه بی‌نقص و ... .

چگونه می‌توان خلاصهٔ کتاب‌های حال خوب کن را مطالعه کرد؟

شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت بوکاپو یا نصب اپلیکیشن بوکاپو و عضویت در آن، به بیش از ۶۰۰ خلاصه کتاب برتر جهان دسترسی داشته باشید.

این مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *